Fed kup: Dublovi odlučuju u meču Srbije i Hrvatske

Meč dublova između Srbije i Hrvatske odlučiće o tome ko će se plasirati u plej-of za popunu Svetske B grupe Fed kupa.

Izvor: Z.K.

Petak, 08.02.2019.

15:45

Fed kup: Dublovi odlučuju u meču Srbije i Hrvatske
Foto: Teniski savez Srbije

Na turniru koji se održava u engleskom gradiću Bat, posle dva meča I grupe Evro-afričke zone u singlu, rezultat je nerešen, 1:1.

U prvom meču, mlada Olga Danilović je bila bolja od Jane Fet, 2:6, 6:2, 7:6 (7), u meču koji je trajao dva sata i 25 minuta, dok je Dona Vekić pobedila Aleksandru Krunić, 1:6, 7:5, 6:1.

Danilovićeva je odigrala dramatičan meč u kojem je uspela da načini preokret.

Posle izgubljenog početnog seta, zaigrala je znatno bolje u drugom, da bi u setu odluke ispustila prednost od 4:1 i dozvolila protivnici da meč učini neizvesnim.

U taj-brejku seta odluke, prvo je Danilovićeva imala dve meč lopte na 6:4, da bi potom Fetova došla do prilike za meč pri rezultatu 7:6, ali Olga je sve to neutralisala i dobila taj-brejk sa 9:7.

U drugom singlu, Aleksandra Krunić je dobro počela meč, dobila je početni set, ali je kasnije stala, Vekićeva je zaigrala bolje i napravila veliki preokret.

U duelu dublova će se sastati Danilovićeva i Krunićeva protiv Ane Konjuh i Darije Jurak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: