Renfro dominirao, važna pobeda Partizana u Monaku!

Košarkaši Partizana pobedili su na gostovanju Monako sa 71:68, u četvrtom kolu grupe E Top 16 faze Evrokupa.

Izvor: PT

Utorak, 22.01.2019.

18:45

Renfro dominirao, važna pobeda Partizana u Monaku!
Foto: Starsport

Izabranici Andree Trinkijerija uspeli su da vrate brejk, ali nisu nadoknadili "zaostatak" iz prvog meča.

Crno-beli su u hali "Aleksandar Nikolić" pre sedam dana izgubili sa četiri, dok su u Kneževini slavili sa +3 i to ih stavlja iza ekipe Saše Filipovskog.

Stefan Janković je na neki način tragičar jer je imao čist zicer na sekundu do kraja, ali je promašio i Monako ima bolji koš-količnik.

Fenomenalnu partiju odigrao je plejmejker Partizana Aleks Renfro koji je postigao 20 poena, a uz to je imao šest skokova, pet asistencija, ali i šest izgubljenih lopti.

U poraženom sastavu Pol Lakomb je postigao 23 poena, dok su po deset postigli Derek Nidam i Elmedin Kikanović.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Partizan je odlično krenuo u prvoj četvrtini posle samo pet minuta igre imao je +11, 16:5. Nastavili su crno-beli sa dobrom igrom, ali je Pol Lakomb pokrenuo Monako i posle prvih deset minuta igre rezultat je bio +6 za crno-bele, 23:17.

"Kneževi" su imali odgovor u drugoj deonici. "Zategli" su u odbrani, Partizanu je pala koncetracija i ekipa Andree Trinkijerija je ispustila kontrolu nad mečom. Monako je na poluvremenu vodio sa +3, 41:38.

Tokom treće deonice ekipe su se smenjivale u prednosti, viđeno je malo poena i to je više odgovoralo Partizanu. U poslednjoj četvrtini Aleks Renfro je dominirao, vukao je crno-bele i to je bio ključ.

Monako nije imao odgovor, glavni igrači su "nestali" sa terena i Partizan je zasluženo slavio. Janković je mogao da uveliča ovaj trjumf da je pogodio zicer, ali svakako su crno-beli došli do velike pobede.

Meč između srpskog i francuskog predstavnika mogli ste da pratite putem našeg Live Bloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

268 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: