Bošnjak: Puno mi je srce zbog povratka u Partizan

Fudbaler Partizana Strahinja Bošnjak rekao je da mu je, posle šest meseci provedenih u Zemunu, "puno srce" zbog povratka u Humsku.

Izvor: B92

Petak, 18.01.2019.

12:02

Bošnjak: Puno mi je srce zbog povratka u Partizan
Foto: FK Partizan

Bošnjak je dodao da mu nije bilo lako kada je saznao da će otići na pozajmicu, ali da mu je sada mnogo lakše.

Prvom timu Partizana su se na pripremama priključila dva igrača koji su tokom mandata trenera Miroslava Đukića poslata na pozajmice u druge klubove, štoper Strahinja Bošnjak i krilni napadač Strahinja Jovanović.

Bošnjak je poslat na kaljenje u Zemun, dok je Strahinja Jovanović bio u Proleteru iz Novog Sada.

"Nije bilo lako kada sam saznao da ću otići na pozajmicu. Potonuo sam na trenutak, jer sam mislio da to nije pravo rešenje za mene. Ali, posle nekoliko dana razmišljanja shvatio sam da će to biti samo jedan stepenik više, jedan korak napred da usavršim svoje znanje i napredujem u praksi", rekao je Bošnjak za sajt Partizana.

Bošnjak je u dresu Zemuna odigrao osam utakmica.

"Nije bilo lako ni izboriti se u manjem klubu za minutažu, jer je na mojoj poziciji igrao bivši igrač Partizana Trajković od kojeg sam naučio dosta toga, ali ne samo od njega već i od ljudi iz kluba. Tu je bio i Nemanja Tomić, tako da smo imali puno tema za razgovor. Momcima sam zahvalan na tome kako su me prihvatili i što su bili uz mene kad god mi je bilo potrebno", rekao je on.

"Posle šest meseci provedenih u Zemunu, rečeno mi je da se vraćam u Partizan, bilo mi je puno srce. To je moj klub iz detinjstva. Ne mogu da se ne obradujem takvim vestima", dodao je Bošnjak.

On je naveo da je prvi susret sa trenerom Zoranom Mirkovićem bio jako pozitivan.

"Nadam se da sam i ja ostavio takav utisak. Došlo je par novih igrača koje nisam poznavao, dok je većina bila tu ranije. Prihvatili su me kao da nisam ni odlazio", rekao je Bošnjak.

Strahinja Jovanović je u Proleteru odigrao 11 utakmica i, kako je rekao, daće sve od sebe da se nametne Mirkoviću.

"Obzirom na to da sam u Partizanu kod prethodnog trenera odigrao dve utakmice, odlučio sam u dogovoru s rukovodstvom kluba da je za mene bilo najbolje da odem na pozajmicu u Proleter. U Proleteru sam odigrao 11 utakmica, postigao jedan gol i stekao odredjeno iskustvo u Super ligi. Sada sam opet sa Partizanom i novim trenerom gde stičem novo iskustvo i gde ću dati sve od sebe da se nametnem", rekao je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: