Terzić: Doveli smo Degeneka za 200.000, a prodali ga za četiri miliona

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poželeo je sreću Milošu Degeneku u novom klubu Al Hilalu.

Izvor: PT

Subota, 12.01.2019.

22:15

Terzić: Doveli smo Degeneka za 200.000, a prodali ga za četiri miliona
Starsportphoto

Degenek je u subotu i zvanično prešao u prvoplasirani klub iz Saudijske Arabije, a prema rečima Terzića crveno-beli prihodovali su četiri miliona evra.

"Završili smo danas transfer Miloša Degeneka u Saudijski Al Hilal. Crvenoj zvezdi pripada 4 miliona dolara. Ovo je jedan od najboljih poslovnih poteza u poslednje vreme kada se uzme u obzir da smo Degeneka pre samo 6 meseci doveli za iznos od 200 hiljada evra", rekao je Terzić.

Generalni direktor šampiona Srbije kaže da je prodaja jednog štopera bila unapred planirana.

"Zato smo pre mesec dana doveli Nemanju Milunovića stopera iz BATE Borisova kao slobodnog igrača. Želim da se u ime Crvene zvezde zahvalim Milošu Degeneku na ogromnom doprinosu tokom njegovog igranja u našem klubu. Kvalitetnim igrama i vrhunskim profesionalizmom ostavio je izvanredan utisak na sve prave zvezdaše. Želimo mu mnogo sreće u novom klubu i nadamo se da će se Miloš jednog dana kao igrač vratiti u svoju Zvezdu", zaključio je Terzić.

Degenek je odigrao čak 33 meča za šampiona Srbije i iako je proveo samo šest meseci u Ljutice Bogdana ostavio je dubok trag. U Crvenu zvezdu došao je iz japanske Jokohame, a igrao je još za Minhen 1860, kao i u mlađim kategorijama Štutgarta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: