Jovanović sa klupe gledao novi poraz Ueske

Fudbaleri Leganesa zabeležili su u 19. kolu LaLige važnu pobedu u borbi za opstanak u elitnom rangu španskog fudbala.

Izvor: AK

Subota, 12.01.2019.

15:00

Jovanović sa klupe gledao novi poraz Ueske
Foto: Getty Images

Leganes je savladao Uesku 1:0, golom Jusefa en Nesirija, na asistenciju Silve u 73. minutu meča na stadionu "Munisipal de Batarke".

Tako je Leganes stigao do pete pobede u sezoni, četvrte na svom terenu na kojem je poražen samo od Real Madrida.

Leganes je zasluženo slavio u meču u kojem je konstantno napadao gol gostiju, ali je golman Ueske Santamarija imao šest odbrana.

Srpski reprezentativac Aleksandar Jovanović je sa klupe za rezerve gledao kako njegov konkurent dobro čuva mrežu, dok je Rajko Brežančić propustio utakmicu zbog povrede mišića.

Leganes je prekinuo niz od pet kola bez pobede i "pobegao" od zone ispadanja na tri boda, dok je Ueska ostala zakucana za dno tabele sa osam bodova iza sigurne zone.

U sledećem kolu Leganes gostuje lideru Barseloni, dok Ueska čeka drugoplasirani Atletiko Madrid.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: