Škrbić: Najveće priznanje je bilo kada igram za reprezentaciju VIDEO

Bivši rukometaš Srbije Dragan Škrbić ističe da naša zemlja ima dosta talentovanih igrača pa očekuje da to uskoro pretvorimo u rezultat na međunarodnoj sceni.

Izvor: B92

Subota, 12.01.2019.

10:55

Škrbić: Najveće priznanje je bilo kada igram za reprezentaciju VIDEO
Foto: Starsport

Škrbić je ponikao u Crvenki, a potom igrao u Crvenoj zvezdi, Atletiko Madridu, Alziri, Ademar Leonu, Hamelnu, Celju, Nordhornu i Barseloni u kojoj se penzionisao pre 11 godina.

Sa Srbijom je osvojio dve bronze na svetskim prvenstvim i jednu na evropskom, a u rukomet se vratio prošle godine kao funkcioner.

Gostujući u "Jutru" na TV Prva Škrbić je pričao o statusu najboljeg rukometaša na svetu (2000), klupskoj i reprezentativnoj karijeri, oproštajnom meču, Igoru Voriju, životu posle rukometa, aktuelnom stanju ovog sporta u Srbiji, životu u Španiji, medicini...

"Ono što mi imamo u rukometu i što ne može da se ignoriše to je da imamo mnogo talentovanih igrača. Nismo uspeli dugo da pretvorimo taj talenat da pretvorimo u rezultat, ali se nadam da ćemo uspeti. Ono što mene hrabri je da igrača ima, posebno mladih", rekao je Škrbić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: