Sari: Bajern je neprofesionalan, nemaju poštovanja

Menadžer fudbalera Čelsija Mauricio Sari oštro je kritikovao nemačkog giganta Bajern iz Minhena.

Izvor: LN

Petak, 11.01.2019.

17:23

Sari: Bajern je neprofesionalan, nemaju poštovanja
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Bajern se već neko vreme interesuje za talentovanog fudbalera Čelsija Hadson-Odoija i svoje interesovanje ne krije od javnosti.

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić je nedavno rekao da je njegov tim veoma zainteresovan za 18-godišnjeg Engleza, a Sariju se ti komentari, kao i pristup Bajerna, nisu svideli.

"Mislim da je to sve neprofesionalno od strane Bajerna, jer oni pričaju o fudbalu koji je pod ugovorom sa Čelsijem. Oni nemaju poštovanja prema našem klubu. Ne znam šta više da kažem, ne znam celu situaciju", istakao je Sari.

Hadson-Odoio je jedan od najtalentovanijih fudbalera Čelsija, ali i cele svoje generacije u reprezentaciji Engleske.

"Srećan sam zbog njega (Hadson-Odoija) jer napreduje, pogotovo na defanzivnom planu. Sada mora da radi na svom kretanju bez lopte, ali on svakako radi veoma naporno i srećan sam zbog njega. Voleo bih da ostane ovde", jasan je Sari.

Bajern je navodno već poslao ponudu za mladog "plavca" u visini od 40 miliona evra, ali ju je Čelsi odbio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: