"Kada Zvezda igra prosečno dobija 20, kad oduzme gas 10 razlike"

Trener Igokee Dragan Nikolić rekao je da se njegov tim za predstojeći meč protiv Crvene zvezde sprema kao da lider ABA lige u Laktaše stiže u najjačem sastavu.

Izvor: B92, Beta

Petak, 11.01.2019.

14:45

Foto: ABA/Igokea/Nenad Vuruna

Igokea posle 14 odigranih kola ima pet pobeda i devet poraza, dok su crveno-beli i dalje bez poraza.

Zvezda će biti oslabljena neigranjem Branka Lazića i Majka Cirbesa, a neizvestan je i nastup Bilija Berona. S druge strane, Igokea je dovela dvojicu novih pojačanja uoči ovog meča.

"Kad Zvezda igra prosečno sve ekipe dobija sa 20 poena razlike, kada malo oduzmu gas dobiju sa deset razlike. Skor Zvezde dovoljno govori o njima, stručni štab odlično radi. Obavešteni smo da imaju odredjenih problema s povredama što me ne raduje. Mi se spremamo kao da oni dolaze u punom sastavu, ali moramo znati da pojedincima koji imaju manju minutažu ovaj meč će biti velika prilika da se dokažu. Mi gledamo ipak naše dvorište, izmenili smo tim u poslednjoj nedelji. Pokušaćemo da odigramo što bolji meč, da pokažemo čvrstinu i videćemo za šta će to biti dovoljno", rekao je Nikolić.

U prvom duelu dva tima Zvezda je bila ubedljiva protiv Igokee sa 96:75 u četvrtom kolu ABA lige.

Susret u Laktašima na programu je u subotu od 17h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: