KSS: Jokić i Crvendakićeva najbolji u 2018.

Košarkaš Denvera Nikola Jokić i kosarkašica Đera Aleksandra Crvendakić proglašeni su za najbolje u 2018. u izboru Košarkaškog saveza Srbije (KSS).

Izvor: B92

Petak, 11.01.2019.

15:00

KSS: Jokić i Crvendakićeva najbolji u 2018.
Foto: Starsport

U anketi su učestovali novinari najuglednijih srpskih redakcija i speciaizovanih košarkaških listova i portala.

Jokić se video porukom zahvalio na priznanju koje mu, kako je naveo, mnogo znači.
Foto: Starsport
"Veliko je zadovoljstvo biti najbolji u Srbiji, koja je košarkaška zemlja i naporno ću raditi da budem još bolji", poručio je Jokić, koji je prošle godine potpisao najunosniji ugovor u istoriji srpskog sporta vredan 148 miliona dolara.

Nagradu je u Nikolino ime primio njegov otac Branislav.
Foto: Starsport
Košarkašica Djera Crvendakić, koja je sa klubom osvojila titulu u Madjarskoj, izjavila je da je počastvovana priznanjem.

"Uvek ovakve nagrade smatram kao timske i zahvalila bi se svim saigračicama i mojoj porodici. Budite uz nas, pogotovo ove godine jer se Evropsko prvenstvo održava kod nas", istakla je Crvendakićeva.
Foto: StarSport
Specijalne nagrade dobili su mlada ženska košarkaška selekcija U20, srebrna sa EP, juniorski tim U18, koji je postao šampion Evrope, kao i basketaši 3X3, svetski šampioni i evropski vicešampioni.
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: