Zvezda počela pripreme; Milojević: Mnogo je pretendenata na titulu

Fudbaleri Crvene zvezde na pomoćnom terenu stadiona "Rajko Mitić" počeli su danas priprema za prolećni deo sezone u kojem napadaju "duplu krunu".

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 11.01.2019.

12:10

Zvezda počela pripreme; Milojević: Mnogo je pretendenata na titulu
Foto: StarSport

Treneru Vladanu Milojeviću na prozivci se javilo 34 fudbalera, među kojima su novajlije Nemanja Milunović (BATE Borisov), Erik Jirka (Spartak Trnava) i Miloš Vulić (Napredak Kruševac).

U odnosu na prvi deo sezone nema Nenada Krstičića koji je otišao u atinski AEK i Nemanje Milića (BATE Borisova), dok Miloš Degenek ima obaveze sa reprezentacijom Australije na Azijskom kupu, a Mohamed El Fardu Ben dolazi u subotu:

Crveno-beli će u Beogradu raditi do nedelje kada putuju u slovenačku bazu Terme Čatež, a onda od 26. januara do 9. februara biće u turskoj Antaliji.
Foto: StarSport
Zakazane su i prijateljske utakmice protiv austrijskog Vakera (27. januar), Austrije (30. januar), Ludogoreca (2. februar), Rabotničkog (5. februar) i Maribora (8. februar).

Trener Zvezde Vladan Milojević izjavio je da je prioritet na proleće osvajanje "duple krune" koja se čeka 13 godina.

"Očekivanja su velika, prioritet su dva trofeja. Odigrali smo dobro Evropu na jesen, veliki iskostvo smo stekli i podstrek da radimo još bolje. Daćemo sve od sebe da ispunimo ciljeve", rekao je Milojević novinarima na početku priprema na stadionu "Rajko Mitić".
Foto: StarSport
Zvezda ima devet bodova više od niškog Radničkog i čak 15 od Partizana, ali je Milojević oprezan.

"Dele se bodovi, sistem je takav... Ima mnogo pretendenata za titulu, nije baš takvo stanje kao što izgleda. Ne volim da pričam unapred o tome".

Milojević je dodao da je zadovoljan dosadašnjim pojačanjima, medju kojima je i Erik Jirka iz Spartak Trnave.
Foto: StarSport
"Nesporno je da je dobar igrač, želeli smo ga. Ipak, broj stranaca je ograničen i moramo da vodimo racuna o tome. Imaćemo manje utakmica i videcemo i njegovu želju, pre nego što odlučimo da li će možda na pozajmicu. Celu situaciju znaćemo do pred kraj prelaznog roka".

Trener crveno-belih je naglasio da je dobro što već sada ima 90 odsto tima na okupu, ali nije isključio mogućnost dolazaka i odlazaka.

"Sigurno je da nećemo reći" ne" za kvalitetnog igrača, a dobra je stvar što imamo skoro ceo tim. Biću najsrećniji kad se završi prelazni rok".
Foto: StarSport
Milojeviću su se na prozivci javilo 34 fudbalera.

"U ovom trenutku imamo dosta koji su iz omladinske škole, neki su se vratili sa pozajmica. Želimo da vidimo na koga računamo. Nemam problem sa tim, a u Tursku ćemo voditi skraćeni spisak".
Foto: StarSport
Golmani: Nemanja Supić, Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić, Aleksandar Stanković;

Odbrana: Filip Stojković, Vujadin Savić, Marko Gobeljić, Srđan Babić, Milan Rodić, Stefan Hajdin, Rašid Sumaila, Aleksa Terzić, Nemanja Milunović, Ze Markos;

Sredina terena
: Miloš Vulić, Erik Jirka, Nenad Milijaš, Slavoljub Srnić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Milan Jevtović, Lorenco Ebisilio, Veljko Simić, Džonatan Kafu, Marko Marin, Goran Čaušić, Stefan Cvetković, Veljko Nikolić;

Napad: Ričmond Boaći, Milan Pavkov, Dejan Joveljić, Nikola Stojiljković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: