Partizan protiv "fenjeraša" učvršćuje plej-of poziciju

Košarkaši Partizana dočekuju u subotu Krku u meču 15. kola regionalne ABA lige od 19 časova.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 11.01.2019.

12:47

Partizan protiv
Foto: KK Partizan

Crno-beli su na deobi četvrte pozicije na tabeli sa Mega Bemaksom sa skorom 8-6, dok je Krka na začelju lige sa 4-10.

"Veoma je važno za nas da pokažemo kako smo u stanju da igramo na vrhunskom nivou dva puta nedeljno. Ovaj ritam utakmica tako nešto od nas zahteva i mi moramo da se tome prilagodimo. Krka je u situaciji da joj je svaka utakmca ključna, ali ni nama nije ništa manje važna, stoga očekujem dobar duel", rekao je trener crno-belih Andrea Trinkijeri.

Partizanu je svaka utakmica važna u borbi za plej-of ABA lige, a protiv Krke u Pioniru zaista ne bi smeo da ima nikakav problem. Kvota na pobedu Trinkijerijeve ekipe s više od 12,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Krka.

Krka je jednu od te četiri pobede zabeležila upravo nad Partizanom 80:76 u Novom Mestu.

"Utakmica protiv Krke je veoma važna za nas jer imamo priliku da popravimo svoj položaj na tabeli i da učvrstimo svoju poziciju u trci za plej-of. Takođe, ovo je dobra prilika da na temeljima pobeda iz prethodna dva susreta gradimo nove uspehe. Znamo da će podrška u dvorani biti sjajna i spremni smo da se borimo za pobedu", rekao je plej Partizana Aleks Renfro.

Karte za meč se nalaze u prodaji od petka po ceni od 400 dinara za tribine, 600 dinara za parter, 2.200 dinara za belu ložu, odnosno 2.500 dinara za plavu ložu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: