Radio je to i u Čelsiju – Matićev gol treći najlepši u godini VIDEO

Pogodak srpskog veziste Nemanje Matića proglašen je za treći najlepši prošle godine u Mančester junajtedu.

Izvor: MLJ

Sreda, 02.01.2019.

08:26

Radio je to i u Čelsiju – Matićev gol treći najlepši u godini VIDEO
Getty images

Zamenik kapitena reprezentacije Srbije postigao je gol protiv Kristal Palasa prošlog marta, što je bio njegov prvi za Junajted od dolaska u klub leta 2017.

Bolje golove od Matića dali su jedino Pol Pogba protiv Jang Bojsa u Ligi šampiona i Markus Rašford koji je zatresao mrežu Liverpula. Inače, Matićeva "bomba" je proglašena i najboljim golom sezone 2017/2018.

Da podsetimo, Nemanja je nešto slično uradio svojevremeno i u Čelsiju. Dok je nosio dres "plavaca" u polufinalu FA kupa je Totenhemu dao gol, koji je Čelsi aprila 2017. pogurao do finala tog takmičenja.

Srbin poslednjih godina nije bio poznat kao neko ko često daje golove, ali kada to uradi, uradi vrhunski. Sve najbolje golove pogledajte OVDE, a Matićev pogodak u prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: