Zahuktava se kampanja – Jokić za MVP-ja VIDEO

Denver Nagetsi polako pojačavaju kampanju u svrhu promocije Nikole Jokića kao kandidata za priznanje za najkoristnijeg igrača sezone u NBA ligi.

Izvor: AK

Ponedeljak, 31.12.2018.

12:10

Zahuktava se kampanja – Jokić za MVP-ja VIDEO
Foto: Screenshot/YouTube/Denver Nuggets

Jokić nije među Top 5 strelaca, nije ni među Top 5 skakača, ni među Top 5 asistenata, ni među Top 5 blokera, ali je sa prosekom od 18 poena, 9,8 skokova i 7,4 asistencija jedan od najkompletnijih igrača lige i lider vodećeg tima Zapadne konferencije.

Nekoliko dana unazad vodi se debata o tome da li je Jokić zaslužio da se nađu u MVP konkurenciji pored Džejmsa Hardena koji beležio 33 poena po meču, Kevina Durenta, Entonija Dejvisa, Lebrona Džejmsa i drugih.

Neke legende NBA poput Čarlsa Barklija smatraju da Jokić ne samo da je kandidat za MVP, već i favorit upravo zbog toga što je lider najboljeg tima Zapada.

Redži Miler se s tim ne slaže, ali izjava trenera Nagetsa Majka Melouna možda i najbolje govori da jedan od najboljih trojkaša svih vremena greši: "Kad je potrebno da postiže koševe, on ubaci 302, kad je potrebno da skače on to uradi, kad je potrebno da razigra saigrače on to uradi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: