Jokić: Marej mi rekao "samo mi daj loptu" i dao sam mu loptu

Nikola Jokić i Džamaj Marej ponovo su bili centralne figure u pobedi Denver Nagetsa.

Izvor: B92

Nedelja, 30.12.2018.

09:27

Jokić: Marej mi rekao
Foto: Youtube screenshot/ESPN

Nagetsi su savladali Finiks Sanse rezultatom 122:118 i učvrstili se na prvom mestu Zapada, u utakmici u kojoj je Jokić za nešto manje od 38 minuta postigao 23 poena (8-11 iz igre, 0-2 za dva, 7-8 penali), uz 8 skokova, 9 asistencija, 3 ukradene lopte i jednu blokadu.

Ovoga puta, za razliku od brojnih mečeva od početka sezone, bio he drugi najzapaženiji igrač, odmah iza Džamala Mareja koji je odigrao fantastično – 46 poena (16-24 iz igre, 9-11 za tri, 5-6 penali), uhvatio 6 lopti i podelio 8 dodavanja.

"Očigledno je da ne može niko da ga zaustavi. Veliki je takmičar. Rekao mi je – ‘Samo mi daj loptu, osećam se veoma dobro večeras’ i ja sam mu samo dao loptu. On je uradio ostalo", rekao je Jokić.

Ekipa Majka Melouna imala je prednost od 20 razlike na početku, ali se kockala i ugrozila pobedu u finišu.

"To nam se nekoliko puta događalo prošle godine, tako da se nadam da neće nikada više jer kada vodimo 25 razlike, samo hoćemo da lako privedemo utakmicu kraju".

Momak iz Sombora osvrnuo se i na veliki broj povreda u timu, kao i činjenicu da profesionalni igrači konstantno vuku sitne probleme.

"Da budem iskren, mislim da je bol deo posla. Ne samo kada su u pitanju male povrede, nego i one nešto ozbiljnije. Odrastao sam sa tim uverenjem da je bol deo posla i da jednostavno morate da idete preko toga", zaključio je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: