Stidljivi Dončić posle rekorda: Lebron i ja u istom timu? Možda

Luka Dončić je već u svojoj prvoj sezoni opčinio sve ljubitelje košarke sa "one strane bare". Kao ruki u NBA pruža nestvarno dobre partije.

Izvor: Z.K.

Subota, 29.12.2018.

12:38

Stidljivi Dončić posle rekorda: Lebron i ja u istom timu? Možda
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Tako je bilo i u susretu sa Nju Orleans Pelikansima u kojem je njegov Dalas izgubio sa 114:112.

Sa 19 godina i 3030 dana postao je najmlađi igrač u istoriji NBA kojem je uspelo da na jednoj utakmici postigne sedam trojki.

Nije čudo što se o njemu pišu hvalospevi i što je čak i Lebron Džejms nedavno rekao da bi želeo jednog dana da igra sa njim.

"Pitajte me da li bih voleo da igram sa Kevinom Durentom? Apsolutno. Pitajte me za Džimija batlera. Da, evo sad kažem to. Pitajte me za Kajrija Irvinga, Janisa, pitajte za Embida, Bena Simonsa, sve njih. I za Luku Dončića. Pitajte me sada. Nije to nauka o raketama. Svi su veliki igrači, apsolutno. Voleo bih da igram sa mnogim velikim igračima. Takav sam i uvek igram po pravilima", rekao je nedavno lebron Džejms.

Posle meča sa Pelikansima, Dončića su pitali da li bi on voleo da igra sa Lebronom. Usledio je neobično kratak odgovor.

"Jednog dana, možda. Videćemo", poručio je slovenački košarkaš.

Problem je razlika u godinama, kao i to što su u različitim timovima, kao što su Dalas i LA Lejkersi. Zajedno bismo mogli da ih vidimo jedino na Ol star meču, ukoliko se to dogodi.

Inače, Dončić, koji je očito veliki Lebronov fan, protiv Nju Orleansa je postigao 34 poena, što je njegov NBA rekord.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: