Kasiljas "prozvao" Murinja: Kad će postati jasno?

Iker Kasiljas sa zadovoljstvom je dočekao novi poraz Mančester junajteda da indirektno "prozove" Žozea Murinja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.12.2018.

11:32

Kasiljas
Foto: Getty Images

Kasiljas još uvek nije oprostio Portugalcu što ga je "oterao" iz Real Madrida gde mu je davao minimalnu minutažu i čak ga optužio da je "krtica" u timu koji iznosi informacije iz svlačionice.

Nakon poraza Junajteda od Liverpula 3:1 na Enfildu i sve manje šanse da se "Crveni đavoli" domognu Lige šampiona sledeće sezone, oglasio se Kasiljas.

"Prema pisanju portugalskih novina, neko je rekao da se igrač poput mene, koji ima 37 godina, nalazi blizu penzije. Potpuno se slažem s tim. Ipak, moje pitanje je istim tim novinama je: Kada je reč o trenerima, u kom trenutku postaje jasno da više ne mogu voditi jedan tim?", pitao je Kasiljas.

Junajted ove sezone u PL ima sedam pobeda uz po pet remija i poraza, dok se plasirao u osminu finala Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: