Poenterska rapsodija Bruklina u pobedi nad Atlantom

Košarkaši Bruklin Netsa lako su izašli na kraj sa Atlanta Hoksima i pobedili ih sa 144:127.

Izvor: LN

Nedelja, 16.12.2018.

23:24

Poenterska rapsodija Bruklina u pobedi nad Atlantom
Photo by Sarah Stier/Getty Images

Netsi, koji ne važe za neku od boljih ekipa NBA lige, nisu imali nikakvih problema da savladaju Atlantu.

Bruklin je imao osetnu prednost na kraju prve četvrtine, međutim Atlanta je uspela da se vrati i da na poluvreme ode sa prednošću.

Netsi su se uozbiljili u nastavku i pokazali sav svoj kvalitet, te sa ubedljivo dobijenim preostalim četvrtinama upisali novi trijumf bez ikakvih problema.

Najefikasniji akter mea bio je plejmejker Dianđelo Rasel koji je meč završio sa 32 poena, sedam asistencija i šest skokova. Ronde Holis-Džeferson je postigao 18, a po 16 poena imali su Džo Heris i Džered Dadli.

Kod Hoksa je bio najefikasniji Džon Kolins sa 29 poena i osam skokova, 24 poena uz 12 uhvaćenih lopti imao je Dvejn Dedmon, dok je Trej Jang zabeležio dabl-dabl od 13 poena i deset asistencija.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: