Partizan planira da istupi iz Superlige

Fudbalski klub Partizan sazvao je sednicu Upravnog odbora kako bi odlučio da li da istupi iz srpske Superlige.

Izvor: LN

Subota, 15.12.2018.

14:00

Partizan planira da istupi iz Superlige
Foto: Starsport

Iz Partizana su nezadovoljno što su, navodno, bili primorani da igraju meč poslednjeg jesenjeg kola Superlige protiv Mačve u petak.

Kako prenose beogradski mediji, Partizanu je rečeno da će celokupno kolo nakon njihovog meča biti odigrano bez odlaganja, ali su mečevi u subotu ipak pomereni, maltene svi.

Zbog lošeg vremena odloženi su i mečevi koji je trebalo da počnu u 13 časova u subotu, između Zemuna i Dinama iz Vranja, odnosno u Lučanima, između Mladost i Rada, a neće se ni igrati, barem ne u subotu, duel između Spartaka i Voždovca.

Zvanična odluka o meču na Banovom brdu između Čukaričkog i Zvezde još nije doneta, ali se očekuje da i taj meč bude odložen.

Iz Partizana se uskoro očekuje zvanično saopštenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

315 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: