Real Madrid se surovo osvetio Pešićevoj Barseloni

Košarkaši Real Madrida ubedljivo su pobedili Barselonu u meču 12. runde Evrolige sa 92:65.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 13.12.2018.

23:10

Real Madrid se surovo osvetio Pešićevoj Barseloni
EPA-EFE/Javier Lopez Hernandez

Real je dominirao u meču u kom je viđeno i više lepih poteza, a bilo je jasno da voda ide na vodenicu "kraljevskog kluba" i kada je Kampaco pogodio ludu trojku, gotovo od koša do koša.

Tim Svetislava Pešića se držao samo u prvoj četvrtini, da bi usledila furiozna druga (31:13) kojom je Real prelomio meč već do poluvremena.

Barselona je u trećoj bila nešto bolja, ali su Madriđani u poslednjoj još jednom dodali gas i samo uvećali razliku u odnosu na protivnika. Trej Tompkins je sa 17 poena, predvodio Real, drugi je bio Entoni Rendolf sa 16, a Džejsi Kerol je ubacio 15 poena.

U timu Barselone Tomas Ertel je ubacio 16 poena, a Kevin Pangos 11. Realu je ovo bila deseta pobeda u sezoni što je dovoljno za drugo mesto, jer Madriđani imaju dva poraza, a vodeći Fenerbahče jedan. Barselona je sedma sa skorom 6-6.

Ova pobeda Reala bila je ujedno i osveta Barseloni za poraz 88:69, koji je Real doživeo u košarkaškom "el klasiku" u Endesa ligi pre dve nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: