Murinjo: Nismo mislili na derbi sa Liverpulom

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo bio je prilično miran posle poraza njegovog tima na gostovanju Valensiji (2:1).

Izvor: Z.K.

Sreda, 12.12.2018.

23:21

Murinjo: Nismo mislili na derbi sa Liverpulom
Photo by Dan Mullan/Getty Images

Portugalac je pretpostavljao da meč neće imati rezultatskog značaja jer je verovao da će Juventus pobediti i Bernu, ali i Italijani su poraženi istim rezultatom.

Tako je Junajted propustio priliku da pobedom osvoji prvu poziciju u grupi što bi mu donelo lakše rivale na žrebu osmine finala 17. decembra.

"Bili smo previše pasivni u prvom poluvremenu. Bez intenziteta i ambicije. U drugom poluvremenu bio sam prilično siguran da će biti drugačije, ali opet smo loše počeli, postigli smo autogol i to je dalo Valensiji prednost. Krenuli smo potom da igramo brže i dolazili smo u opasnije pozicije. Moglo je na kraju da bude 2:2, ali koštalo nas je prvo poluvreme", konstatovao je Murinjo.

Junajted je čuvao nekoliko igrača za derbi sa Liverpulom. Na terenu nije bilo Nemanje Matića, koji nije sedeo čak ni na klupi za rezerve.

"Nije se radilo o tome da smo mislili na meč sa Liverpulom. Naši navijači znaju da su svaki meč ulazimo sa istom željom da pobedimo. Posao u teškoj grupi je uspešno odrađen, ne mislim da smo bili briljantni, ali smo osvojili dovoljno poena i pored svih problema koje imamo", rekao je trener Junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: