Mijailović: Hvala na prilici da nastavim saradnju sa sjajnim timom

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović zahvalio se članovima kluba jer su mu ukazali i veliku čast i veliku obavezu.

Izvor: MLJ

Sreda, 12.12.2018.

21:37

Default images

On je izabran za predsednika kluba glasovima 943 člana, 21 je bio protiv, a tri listića su bila nevažeća.

Izbori u Zvezdi su održani od 8. do 10. decembra, a Mijailović je bio jedini kandidat i poveren mu je novi četvorogodišnji mandat.

"Ovo je velika čast i velika obaveza, posebno me raduje što su mi omogućili i dali priliku da nastavim da radim sa sjajnim timom koji je postigao ove rezultate na koje su svi Zvezdaši ponosni", rekao je Mijailović tokom "Crveno-bele večeri" i odgovorio na pitanje šta je njegova želja u novoj godini. "Želim da postanemo šampioni države, da osvojimo Kup, ostvarimo evropski cilj. Da budemo zdravi, srećni, da sve čime nismo bili zadovoljni ostavimo u ovoj godini, a da prenesemo sve radosti", istakao je novi-stari predsednik kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: