Ben: Imamo poštovanje, ali neće biti kao prvi put

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben nada se da Crvena zvezda neće ponovo ubedljivo izgubiti od narednog rivala Pari Sen Žermena.

Izvor: LN

Ponedeljak, 10.12.2018.

13:00

Ben: Imamo poštovanje, ali neće biti kao prvi put
Foto: Starsport

Zvezda u utorak od 21.00 igra protiv Pari Sen Žermena u poslednjem kolu grupe C Lige šampiona, na stadionu "Rajko Mitić".

Ben kaže da je meč protiv Parižana jako bitan, te da se neće ponoviti rezultat iz prve utakmice.

PSŽ je na Parku Pričeva ranije ove sezone deklasirao prvaka Srbije rezultatom 6:1.

"Sutrašnji meč je jako bitan. Imamo poštovanje prema njima, ali neće biti kao prvi put. Daćemo maksimum i pokušaćemo da idemo do pobede", izjavio je Ben.

Ben, koji je ove sezone na 24 meča postigao 16 golova i upisao pet asistencija, dodaje da mu je najbitnije da pomogne timu.

"Meni je uvek bitno da pomognem timu. Svakako smo stekli puno iskustva i da igramo potpuno drugačiji meč u odnosu na prvi. Ići ćemo na pobedu, kao i svaki napadač potrudiću se da dam gol, ali tu sam pre svega da pomognem ekipi", jasan je Ben.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: