Lejkersi žele Arizu, Kokoškov dobija Fulca?

Los Anđeles Lejkersi zainteresovani su da angažuju NBA veterana i člana Finiks Sansa Trevora Arizu.

Izvor: LN

Ponedeljak, 10.12.2018.

08:56

Lejkersi žele Arizu, Kokoškov dobija Fulca?
Photo by Christian Petersen/Getty Images

Ariza trenutno nastupa za Sanse, ekipu koju vodi srpski trener Igor Kokoškov, ali ne igra ni približno dobro koliko je igrao prošle sezone u Hjustonu.

Ipak, Lejkersima je potreban dobar šuter sa iskustvom, a Luk Volton i njegov stručni štab veruju da je Ariza pravi čovek za taj posao.

Kako prenose američki mediji, Lejkersi i Finiks bi u trejd želeli da uključe i treću ekipu, a "jezerdžije" su voljne da se odreknu Kentavijusa Kaldvel-Poupa, kojem ugovor ističe na kraju ove sezone.

Kako se spekuliše, taj treći tim bi mogla da bude Filadelfija, koja ima velikih problema sa Markelom Fulcom, mladim plejmejkerom koji ima problem sa povredom otkako je došao u ligu NBA draftom 2017. godine.

U tom slučaju tim Igora Kokoškova bi dobio preko potrebno pojačanje na poziciji "jedan", ali bi i rizikovali s obzirom da je Fulc na pragu da postane jedan od najgorih prvih pikova u istoriji lige, ako se nešto ne promeni kod njega u igri, a pre svega psihički.

Dakle, Fulc bi otišao u Finiks, Ariza u Lejkerse, a Kaldvel-Poup u Filadelfiju, koja bi dobila i neke pikove, verovatno po jedan od obe ekipe.

Za sada je sve u domenu spekulacije, barem što se tiče celokupnog trejda, dok je jedino sigurno da su Lejkersi baš "zagrizli" za Arizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: