Son briljirao, Totenhem odneo tri boda iz Lestera

Fudbaleri Totenhema pobedili su na gostujućem terenu Lester sa 2:0, u utakmici 16. kola Premijer lige.

Izvor: LN

Subota, 08.12.2018.

22:50

Son briljirao, Totenhem odneo tri boda iz Lestera
Photo by Ross Kinnaird/Getty Images

Totenhem se pobedom vratio na treće mesto na tabeli.

Golove za Totenhem postigli su Son Hung Min u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena i Dele Ali u 58. minutu, kojem je asistirao strelac prvog pogotka.

Trener "pevaca" Maurisio Poćetino odmarao je neke od ključnih igrača, kao što su Hari Kejn i Kristijan Eriksen, dok su povređeni bili standardni i povremeni prvotimci Kiran Tripije, Musa Dembele, Erik Lamela.

To nije smetalo njegovoj ekipi da upiše veoma važnu pobedu pred duel sa Barselonom u Ligi šampiona, gde im je potrebno udo na Kamp Nou kako bi prošli u nokaut fazu.

Totenhem je posle druge uzastopne pobede, ukupno 12. u prvenstvu, treći na tabeli sa 36 bodova, dva više od četvrtoplasiranog Čelsija. Prvi je Liverpul sa 42 boda, a Mančester siti ima bod manje.

Lester je pretrpeo šesti poraz i zauzima deveto mesto na tabeli sa 22 boda.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: