Barsa silna – Mesi briljirao u katalonskom derbiju VIDEO

Fudbaleri Barselona pobedili su Espanjol sa 4:0 u 15. kolu La Lige.

Izvor: PT

Subota, 08.12.2018.

22:38

Barsa silna – Mesi briljirao u katalonskom derbiju VIDEO
Foto: Getty Images

U katalonskom derbiju postojao je samo jedan tim i to sve zahvaljujući Lionelu Mesiju, koji je odigrao spektakularnu utakmicu.

Argentinac nas je još jednom podsetio zašto je mađioničar i verovatno najbolji fudbaler svih vremena

Mesi je mrežu Espanjola načeo u 17. minutu kada je fenomenalno izveo slobodan udarac. Njegov pogodak pogledajte OVDE.

Nije se dugo čekalo na drugi pogodak. Argentinac je ovoga puta bio u ulozi asistenta, a prelep gol postigao Usmana Dembele. Gol mladog Francuza vidite OVDE.

Tu nije bio kraj uzbuđenjima u prvom poluvremenu. Dembele je u 45. minutu poslao loptu u prostor Suaresu, a Urugvajac je još jednom pokazao koliko je snalažljiv napadač. Gol Suaresa pogledajte OVDE.

Barsa je ovim pogotkom praktično rešila meč, a u nastavku viđen je još jedan pogodak. Strelac je bio Mesi, koji je u 65. minutu, ponovo iz slobodnog udarca, savladao Lopesa. Spektakularan pogodak Mesija pogledajte OVDE.

Ekipa sa Kamp Noua upisala je devetu pobedu u španskom prvenstvu i nalaze se na prvom mestu sa 31 bodom, dok je Espanjol deveti sa deset manje.

Barselona u narednom kolu gostuje Levanteu, dok Espanjol čeka Betis.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

119 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: