Krivokapić: Protiv Bačke na tri boda

Trener fudbalera Vojvodine Radovan Krivokapić rekao je da će njegova ekipa od prvog minuta napasti Bačku i staviti joj do znanja da je došla po tri boda.

Izvor: B92

Petak, 07.12.2018.

17:03

Krivokapić: Protiv Bačke na tri boda
Foto: Starsport

"Prva sledeća utakmica je uvek najvažnija, a igraćemo protiv Bačke, koja igra sličan fudbal kao i naš prethodni protivnik (Mačva), pa po tom pitanju nema nekih novina i nepoznanica. Ubeđen sam da ćemo u meč ući s istom željom i agresivnošću, kako bismo pokušali da od prvog minuta napadnemo protivnika i stavimo mu do znanja da smo došli po tri boda", rekao je Krivokapić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Vojvodine u nedelju gostuju Bačkoj u utakmici 20. kola Super lige Srbije.

Vojvodina je osma na tabeli sa 26 bodova, dok je Bačka na 11. poziciji sa 17.

Ni na predstojećem meču Vojvodina neće nastupiti kompletna.

"U našoj ekipi se uvek desi neki mali problem, pa je tako i ovoga puta. Zbog žutih kartona, nećemo moći da računamo na Ezea, ali verujem da će, ko god da ga zameni, ispuniti očekivanja koja se budu postavila pred njim. S druge strane, neki standardni igrači nam se oporavljaju posle povreda, pa verujem da ćemo igrački biti jači nego u prethodnom kolu", rekao je Krivokapić.

Vojvodina je u prethodnom kolu na svom terenu ostala bez pobede protiv Mačve primivši gol nekoliko minuta pre kraja meča.

Po rečima Krivokapića, igra koju je Vojvodina prikazala može da ohrabri uoči poslednja dva meča u ovoj polusezoni.

"Bili smo mnogo bolji rival i tu utakmicu smo morali da rešimo u svoju korist. Ipak, ono što me raduje jeste to da je ekipa pokazala odnos prema dresu kakav svi želimo i očekujemo da bude. Taj pristup, agresivnost, volja, borbenost, želja za pobedom... Igrači su sve to pokazali, ali fudbal je surov, pa nekada, čak i kada daš sve od sebe, ne budeš nagrađen na kraju", rekao je Krivokapić.

"No, ono što me takođe raduje jeste to da je, dan kasnije, reakcija ekipe bila iznenađujuće dobra. Uz sportski sektor kluba, svi zajedno smo dali podršku igračima da nastave sa takvim odnosom i pravim pristupom prema svojim obavezama. Ovo je put kakvim Vojvodina treba da ide i iskreno se nadam da ćemo svi pomoći ekipi da ovu polusezonu završi onako kako svi mi želimo, a to je da ostvari pobede u preostale dve utakmice", dodao Krivokapić.

Utakmica Bačka - Vojvodina igra se u nedelju na stadionu "Slavko Maletin Vava" u Bačkoj Palanci od 17.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: