Zvezda zove navijače na poslednji superligaški meč u 2018. na "Mitiću"

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su lepu tradiciju i niz druženja sa zvezdašima.

Izvor: PT

Petak, 07.12.2018.

17:15

Zvezda zove navijače na poslednji superligaški meč u 2018. na
Foto: FK Crvena zvezda

Milan Borjan, Dušan Jovančić, Dejan Joveljić i Milan Pavkov proveli su popodne strpljivo fotografišući se sa navijačima i deleći autograme.

Kvartet srpskog šampiona iskoristio je priliku da prisutne pozove na utakmicu sa Napretkom koja se igra u subotu od 19 časova i ima humanitarni karakter s obzirom na to da će sav prihod od ulaznica koje koštaju 100 dinara biti prosleđen srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Milan Pavkov, drugi put u nekoliko nedelja, imao je priliku da kroz druženje sa navijačima oseti neverovatnu podršku zvezdaša.

"Izuzetno nam prijaju druženja sa zvezdašima, posebno kao podrška pred u takmicu. Mnogo smo pričali o okršaju sa Pari Sen Žermenom, ali i o sutrašnjem duelu. Bila je ovo lepa prilika da pozovemo navijače da u što većem broju dođu na utakimicu protiv Kruševljana. Igramo efikasno i dopadljivo pa sam siguran da ćemo sutra od 19 časova svi uživati na Marakani", naglasio je visoki centarfor.

Zvezdini igrači nisu zaboravili ni humanitarni karakter utakmice koja nas očekuje sutra, a značaj podrške sa tribina istakao je Dušan Jovančić.

"Srećni smo što smo u pšrilici da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Zvezdaši na brojne načine iskazuju humanost, a znam da će to učiniti i sutra na tribinama. Odužićemo se lepom fudbalskom predstavom jer svaka vrsta podrške koju smo danas dobili na ovom lepom druženju nam neizmerno znači", istakao je Zvezdin arhitekta.

Posetioci novobeogradskog šoping mola imali su priliku i da se fotografišu sa trofejem svetskog prvaka osvojenog 1991. godine, što je bila svojevrsna uvertira u sutrašnju godišnjicu od Zvezdinog osvajanja planetarne krune protiv Kolo Koloa.
Foto: FK Crvena zvezda

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: