Kosanović izazvao skandal i vređao novinarku: Idi kući i spremaj ručak

Trener kruševačkog Napretka Milorad Kosanović napravio je skandal na konferenciji za medije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom.

Izvor: B92

Petak, 07.12.2018.

11:01

Kosanović izazvao skandal i vređao novinarku: Idi kući i spremaj ručak
Starsportphoto

Kosanović je verbalno napao saradnicu "Sportskog žurnala", prenosi ovaj beogradski list.

"Ne mogu da slušam gluposti… Idi kući i spremaj ručak", poručio joj je Kosanović na pitanje koje je bilo postavljeno Enveru Alivodiću.

Trener Napretka je u tom trenutku prekinuo konferenciju i napustio salu.

Inače, Kosanović je već duže vreme u sukobu sa novinarkom pomenutog lista, a pre tog incindenta na konferenciji o samom gostovanju Zvezdi je rekao:

"Idemo da odigramo tamo što bolje možemo. Imaćemo izvanredne uslove, teren je izvanredan bez obzira na vremenske prilike... Rezultat nije u prvom planu. Mi možemo da ga želimo, ali moramo da budemo realni. Isto tako smo svesni da ako budemo igrali kako mi možemo, to će biti veoma lepa utakmica. Možda i neizvesna".

"Žurnal" je najavio tužbu uz reči da je "polna diskriminacija postala aktuelna na Napretkovim konferencijama za medije", a u tekstu podsetio i na neke od Kosanovićevih ispada u prošlosti.

Alivodić veruje da će Kruševljani pružiti dobar otpor.

"Sigurno je da nas očekuje teška utakmica. Zvezda ima dva tima, podjednako dobra. Mi ćemo pokušati da iskoristimo svoju šansu. Sigurno je da ne idemo da se branimo i mislim da će biti dobra utakmica. Nijedna ekipa koja igra protiv nas se ne pita samo ona, pa tako ni Zvezda", rekao je iskusni Alivodić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: