Lebron dovodi Karmela u Lejkerse

Karmelo Entoni već je napustio Hjuston Roketse i nedeljama se spekuliše gde bi mogao da nastavi karijeru.

Izvor: B92

Petak, 07.12.2018.

10:24

Lebron dovodi Karmela u Lejkerse
Photo by Harry How/Getty Images

Jedan od najboljih ofanzivnih igrača svih vremena drugu sezone zaredom ne može da pronađe pravi ritam i mnogi su već krenuli da pričaju o tome kako bi za njega možda najbolje bilo da se penzioniše.

Međutim, još jedan aktivni velikan ove igre bi mogao da mu oživi karijeru – Lebron Džejms.

Najbolji igrač Los Anđeles Lejksersa navodno je bio na sastanku sa predsednikom Medžikom Džonsonom ili generalnim menadžerom Robom Pelinkom i tražio da dovedu Mela među "Jezerdžije".

Džejms je ovog leta stigao u grad anđela i sa sobom povukao, između ostalih i Džavala Mekgija i Lensa Stivensona, ali od početka smatra da nema dovoljno jak tim koji bi konkurisao rivalima iz Zapadne konferencije.

Zbog toga su u opticaju ranije bili Kavaj Lenard, Pol Džordž, pa i Kevin Durent, ali je sada izbor pao na Entonija, prenosi "The Athletic".

Ovo nije prvi put da "Kralj" traži da se u ekipu dovede Karmelo, isto je učinio i pre nekoliko godina dok je bio u Klivlend Kavalirsima, kada je Fil Džekson pokušavao da se u Njujork Niksima otarasi igrača. Lebron je insistirao na trejdu, čak i po cenu da u isti bude uključen Kevin Lav, ali je 34-godišnji košarkaš završio u Oklahoma Siti Tanderima.

Kada su se Entoni i Roketsi rastali, Džejms je pružio podršku svom prijatelju preko "Tvitera", ali na pitanje da li bi odgovarao Lejkersima, bio je poprilično rezervisan.

"Nemam ideju, da budem iskren. To nije pitanje za mene. Trenutno imamo 15 mesta u rosteru, zar ne? Nemamo nijedno slobodno mesto, ali to nije pitanje za mene", kazao je Lebron.

Karmelo Entoni jedan kroz 16 sezone prosečno beleži 24 poena, 6,5 skokova i tri asistencija.

Ukupno je postigao čak 25.551 poena, a od aktivnih igrača samo su više postigli Lebron Džejms (31.381) i Dirk Novicki (31.187).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: