Dobra vest, Subotić izašao iz bolnice u Bordou

Defanzivac Sent Etjena Neven Subotić pušten je iz bolnice u Bordou na kućno lećenje, saopštila je uprava francuskog prvoligaša.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 06.12.2018.

18:50

Dobra vest, Subotić izašao iz bolnice u Bordou
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Subotić se povredio u sredu uveče na utakmici u Bordou, posle sudara sa golmanom Sent Etjena Stefanom Rufijeom.

U prvo vreme činilo se da se radi o izutetno teškoj povredi u predelu glave i vrata, ali pošto je proveo celu noć na posmatranju u bolnici, Subotiću je dozvoljeno da je napusti tokom popodneva.

"Naš odbrambeni igrač je mirno proveo noć. Pregled skenerom je napravljen u jutarnjim časovima i sve je bilo u najboljem redu. Neven Subotić je napustio bolnicu u Bordou uz prisustvo službenika kluba. Očekuje se da se kasnije tokom dana vrati u klub", stoji u saopštenju Sent Etjena.

Dobra vest za Subotića je to što je naredni meč sa ekipom Marseja, koji je trebalo da se igra u nedelju od 21 čas, odložen, tako da će srpski fudbaler imati dodatnih nedelju dana za oporavak.

Sent Etjen je takođe objavio, da će napadač Roman Hamuma, koji je povredio ranije na utakmici sa Nantom biti na poštedi pet nedelja, dok će bek Gabrijel Silva pauzitati u narednih mesec dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: