Emerijev savet Genduziju: Ošišaj se kao Felaini

Menadžer Arsenala Unai Emeri našalio se Mateom Genduzijem koji je bio žrtva povlačenja za kosu od strane Maruana Falainija na meču sa Junajtedom.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 06.12.2018.

18:00

Emerijev savet Genduziju: Ošišaj se kao Felaini
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Fudbaler Mančester junajteda je u jednom napadu Arsenala povukao sa leđa za kosu Genduzija, ali se izvukao bez kazne pošto sudija Andre Mariner nije to video.

Felaini bi naknadno mogao da bude kažnjen posle pregledavanja video snimka, ali dotle, menadžer Arsenala ima originalan savet za Genduzija kako da ubuduće izbegne takve probleme.

"Mislim da je najbolje za Matea da se do naredne utakmice ošiša i problem je rešen! Baš kao što je i Felaini nedavno uradio", našalio se španski stručnjak.

On je rekao da se ovakve situacije često dešavaju.

"Kada sam ja bio igrač, isto se dešavalo. Danas, kada imate svuda kamere, sve što se desi tokom 90 minuta igre može da se snimi i vidi. Neke stvari su ipak tu da ih rešavaju igrači na terenu. Ako to nije u redu, onda onaj ko povlači za kosu treba da dobije crveni karton", rekao je Emeri.

Da li će ga dugokosi Genduzi, koji po frizuri podseća na Karlesa Pujola, poslušati, znaćemo uskoro.

"Da li sam rekao Mateu da se ošiša? Ne, ja imam poštovanja prema firzurama svojih igrača", nasmejao se Emeri.

S druge strane, Felaini je i sam bio često žrtva takvih situacija na terenu. Još se pamti kada ga je u jednom duelu za loptu, povukao za kosu defanzivac Lestera Robert Hut.

Nemac se oglasio preko Tvitera. Njegov komentar na duel Felainija i Genduzija bio je pomalo ironičan.

"Izgleda da sam ga dobro naučio", napisao je Hut.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: