Fjuri želi revanš sa Vajlderom na Old Trafordu

Britanski bokser Tajson Fjuri izjavio je da želi revanš sa Amerikancem Diontejom Vajlderom na stadionu Mančester junajteda, legendarnom Old Trafordu.

Izvor: AK

Četvrtak, 06.12.2018.

11:10

Fjuri želi revanš sa Vajlderom na Old Trafordu
Foto: Getty Images

Fjuri, koji je prošlog vikenda remizirao odlukom sudija u meču sa Vajlderom u Los Anđelesu, gostovao je na derbiju Premijer lige između Junajteda i Arsenala.

"Frenk Voren (njegov promoter) je rekao da bude na Emitarima (Arsenalov stadion), ali ja kažem ne, neka bude na Old Trafordu", rekao je Fjuri noseći šal "Crvenih đavola".

Fjuri je bio besan na odluku sudija koji su nakon 12 rundi u L.A glasali 115:111 za Fajldera, 114:112 za njega, da bi Alehandro Ročin presudio sa 113:113.

"Nikad u životu nisam video goru odluku. To je bio poklon mom protivniku",
rekao je 30-godišnji Fjuri koga je Vajlder dva puta baca o na pod tokom meča.

Obojica boksera su prvi put u karijeri završili meč bez pobede, ali je Vajlder (40-0-1, 39 KO) zadržao WBC pojas šampiona sveta u teškoj kategoriji.

"Videli ste najboljeg Fjurija, ali niste dobili najboljeg Vajldera i opet sam odradio posao",
poručio je 33-godišnji Vajlder na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: