Barsa rutinski sa Leonesom, Valjadolid prošao posle preokreta

Fudbaleri Barselone lako su izašli na kraj sa Leonesom u revanšu 1/16 finala Kupa kralja pošto su pobedili 4:1 na svom terenu.

Izvor: MLJ

Sreda, 05.12.2018.

23:30

Barsa rutinski sa Leonesom, Valjadolid prošao posle preokreta
Tanjug / AP Photo/Manu Fernandez

Barsa je tako posle 1:0 u gostima, na Kamp nou malo čvršće potvrdila ulogu favorita i rešila pitanje prolaska dalje već u prvom poluvremenu.

El Hadadi je na dodavanje Rakitića u 18. minutu lepo odreagovao i iz okreta "ubio pauka" za 1:0.

Denis Suares preciznim udarcem sa dvadesetak metara po drugi put smešta loptu u ugao gola Leonese, pa Barsa od 26. minuta vodi sa 2:0, da bi Malkom u 43. minutu dobrim trzajem glavom povećao i na 3:0.

Leonesa u 54. uspeva da pogodi mrežu Barselone kada Sene koristi odbitak i sa nekoliko metara samo plasira loptu u gol.

Konačnih 4:1 postavlja Suares svojim drugim golom posle sjajne kombinacije sa Puigom. U osminu finala kupa je prošao i Valjadolid koji je sa 2:1 i u revanšu izašao na kraj sa Majorkom.

Majorka je povela u 48. minutu pogotkom Praca, samo minut kasnije izjednačio je Plano, a u 88. pobedu je domaćem timu doneo Verde. Prvi meč dve ekipe završen je identičnim rezultatom u korist Valjadolida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: