Kisling: Dam ženi sat, ona trči umesto mene i niko ne primeti

Nekadašnji nemački fudbaler Štefan Kisling otkrio je zanimljiv način da se izbegnu naporne vežbe u pripremnim periodima.

Izvor: MLJ

Sreda, 05.12.2018.

21:30

Kisling: Dam ženi sat, ona trči umesto mene i niko ne primeti
Getty Images

Kisling je sa 34 godine pomoćnik Rudiju Feleru u sportskom sektoru Bajer Leverkuzena čiji je dres nosio 12 godina.

Iako je bio najbolji strelac Bundeslige i kupa, a njegov tim pri vrhu, to nije značilo i da je Kisling bio vrhunski radnik. Sasvim suprotno.

"Nikad nisam radio sa sto odsto tokom treninga ili pripremnih perioda. Nijednom", rekao je Kisling za Sport Bild.

Međutim, njegova supruga je volela da vežba i održava vitku liniju, a podatke o svojim treninzima je čuvala. To je Štefanu savršeno odgovaralo.

"Daju ti sat koji meri otkucaje srca i čuva ceo trening. Pošto je moja supruga fizički odlično spremna, trčala je sa tim mojim satom u skladu sa mojim potrebama. Radila je to toliko dobro da niko nije primećivao",
kaže Kisling.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: