Atletiko furioznim drugim poluvremenom do osmine finala Kupa kralja

Fudbaleri Atletiko Madrida rutinski su izašli na kraj sa Sant Andreuom u 1/16 finala Kupa kralja sa 4:0 i tako prošli dalje u osminu finala.

Izvor: MLJ

Sreda, 05.12.2018.

21:15

Atletiko furioznim drugim poluvremenom do osmine finala Kupa kralja
Getty Images

Sve golove Atletiko je dao u drugom poluvremenu počev od ulaska Tomasa Lemara umesto Antonija Moje.

Tomas Lemar je ušao na startu drugog poluvremna i posle asistencije Saula "probio led" u 48. minutu pa je Atletiko poveo sa 1:0.

Tada se raspala odbrana španskog niželigaša, pa je Nikola Kalinić u 53. minutu duplirao, a Anhel Korea na dodavanje Lemara u 56. minutu povećao prednost "jorgandžija" na 3:0.

Konačan rezultat postavio je Vitolo u 81. minutu. Atletiku je ovo bila druga pobeda nad istim protivnikom pošto je u prvom meču bilo 1:0.

Dalje je prošla i Đirona koja je uspela da posle preokreta pobedi Alaves sa 2:1. Alaves je poveo auto-golom Alkale u 62. minutu, da bi Granel u 74. izjednačio, a onda Portu u 79. obezbedio pobedu Đironi. U prvoj utakmici je bilo 2:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: