Murinjo: Svi su napredovali osim nas

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo nije očekivao da će u ovoj fazi takmičenja njegovi igrači toliko zaostajati na tabeli Premijer lige.

Izvor: B92

Sreda, 05.12.2018.

17:05

Murinjo: Svi su napredovali osim nas

Posle 14 kola u Premijer ligi, Junajted je osmi na tabeli sa 22 boda i ima 19 bodova manje i utakmicu manje od prvoplasiranog gradskog rivala Sitija, odnosno osam manje od Arsenala na četvrtom mestu, koje vodi u Ligu šampiona.

Murinjo je pre početka Premijer lige rekao da očekuje tešku sezonu, u letnjem prelaznom roku potrošio je 80 miliona funti na pojačanja, dok su prvih šest ekipa, osim Totenhema, potrošile više na dovođenje novih igrača.

"Ovaj zaostatak za prva četiri tima je nešto što nisam mogao da predvidim. Uvek mislite pozitivno i mislite da zaostatak neće biti toliko veliki. Ali, prošle godine nismo dobili pohvale koje zaslužujemo. Završili smo na drugom mestu, igrali u finalu FA kupa i bili prvi u našoj grupi u Ligi šampiona", rekao je Murinjo.

Portugalski trener naveo je da jedino njegova ekipa nije napredovala.

"Sve ekipe su napredovale. Totenhem nije imao direktna ulaganja u ekipu, ali njihovo ulaganje bilo je da sačuvaju najbolje igrače. Svaki tim je napredovao, a mi nismo", dodao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: