Nestvarna scena – hiljade navijača ispratilo Boku u Madrid VIDEO

Fudbaleri Boke juniors otputovali su u Madrid na revanš meč finala Kopa Libertadores, a pre nego što su otišli navijači su im priredili nezaboravan ispraćaj.

Izvor: PT

Sreda, 05.12.2018.

10:17

Nestvarna scena – hiljade navijača ispratilo Boku u Madrid VIDEO
Foto: Getty Images

Hiljade pristalica žuto-plavih boja izašlo je na ulicu kako bi autobus sa igračima i stručnim štabom ispratilo na aerodrom.

Atmosfera kakvu samo mogu navijači u Južnoj Americi da prirede – vatromet i žurka na ulicama Buenos Ajresa.

Utakmica između Boke juniors i River Plejta odigraće se u Madridu u devetog decembra (21h), pošto uslovi u Argentini nisu zadovoljavajući i poslednji put kada su dva sastava bila projektovana da odigraju revanš finala izbili su veliki neredi.
Zbog toga su čelni ljudi Južnoameričke fudbalske federacije odlučili da se utakmica uopšte ne odigra u Buenos Ajresu, već u Madridu. River nije želeo da prihvati tu odluku, ali je na kraju pristao i meč će biti odigran.

U ponedeljak, za samo nekoliko sati, rasprodato je 20.000 karata koje je dobio River, a očekuje se da i Boka proda svoj kontigent od 20.000 ulaznica koje su prodavane u Madridu.

Osim toga, oba kluba su pustila u prodaju i po 5.000 karata u Buenos Ajresu, po ceni od oko 85 evra, što je četvrtina prosečne argentinske plate.

Zbog bezbednosti na stadionu u prodaju nije pušteno svih 80.000 karata koliko Bernabeu ima mesta, kako bi dve grupe vatrenih navijača delio prazan prostor. U prvom meču rezultat je bio 2:2.
Foto: Getty images
Foto: Getty images
Foto: Getty Images

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: