Lekićeva: Ovakva Srbija može svima da preti

Andrea Lekić, rukometašica Srbije, bila je veoma srećna posle pobede nad Danskom u poslednjem meču prve faze Evropskog prvenstva.

Izvor: PT

Sreda, 05.12.2018.

09:31

Lekićeva: Ovakva Srbija može svima da preti
Foto: EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE

"Prezadovoljna sam, čestitam ekipi na savršenoj utakmici od prvog do šezdesetog minuta. Odbrana je bila na izuzetno visokom nivou, bekovi Danske su potpuno zaustavljeni što je bio njihov zaštitni znak u prethodnim utakmicama", rekla je Lekićeva posle meča, a prenosi zvaničan sajt RSS.

Rukometašice Srbije odigrale su najbolji meč na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. U poslednjem meču A grupe pobedile su Dansku sa 30:25
.

"Nije bilo uspona i padova. Imamo tri dana odmora, očekuje nas veoma teška tri meča, ali ovakva Srbija može da preti svima", jasna je bila Andrea.

Reprezentacija Srbije prenela je u drugu fazu takmičenja iz A grupe dva boda, a prvi protivnik u nastavku takmičenja biće Rusija.

"Radujem se tim utakmicama. Spremne smo da se suprostavimo svima, odbrana mora da bude ključ, ona mora da nas nosi i neka se nastavi ovako", rekla je Lekićeva i dodala:

"Stvarno se ne sećam da smo održali ovakav nivo od prvog do šezdesetog minuta. Nismo dozvolili protivniku da se nada pobedi, ne sećam da smo bile ovoliko dominantne".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: