Fudbaleri Zvezde i Partizana gosti Sajma sporta

Sve je spremno za sedmi po redu Sajam sporta, u organizaciji Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije.

Izvor: LN

Četvrtak, 22.11.2018.

16:05

Fudbaleri Zvezde i Partizana gosti Sajma sporta
Foto: Sportske igre mladih

Veliku pažnju sigurno će izazvati fudbaleri Crvene Zvezde i Partizana, koji će biti centralni gosti na štandu Sportskih igara mladih.

Sportske igre mladih inače po prvi put učestvuju na Sajmu sporta, koji se održava u petak, subotu i nedelju u Hali 1, Beogradskog sajma.

"Jedva čekamo početak. Sajam sporta je zaista nešto posebno i na njemu se svaki sport koji postoji u Srbiji predstavlja na razne načine. Mi u Sportskim igrama mladih imali smo sjajnu sezonu, probili smo puno rekorda. Krstarili smo Srbijom i osnovci su uživali u deset sportova. A onda je usledilo Međunarodno finale i besplatno mini letovanje za naše najbolje simovce u Splitu. Sada ćemo na Sajmu imati puno aktivacija", istakla je Marija Mihajlović, asistent predsednice SIM Srbije.

U petak je na program Svečano otvaranje od 12.00 časova, a uz ministra Vanju Udovičića, prisutnima će se obratiti olimpijski šampion Davor Štefanek i legendarni fudbaler Dejan Stanković.

Istog dana štand Sportskih igara mladih posetiće prvotimci Partizana Armin Đerlek i Luka Cucin. Oni će se družiti sa mališanima, slikati i davati autograme. A prisustvovaće i promociji informatora SIM za sezonu 2018.

Posle promocije informatora sportska direktorka Sportskih igara mladih Sbije, profesor fizičkog vaspitanja gospođa Zorica Mijatović svim roditeljima i malim sportistima davaće savete i odgovara na pitanja vezano za odabir sporta, zdravim navikama, važnosti bavljenja sportom i fizičkom aktivnošću.

Poslednjeg dana Sajma sporta u nedelju fudbaleri Crvene zvezde Branko Jovičić i Milan Jevtović, družiće se sa posetiocima i sa predsednicom SIM Srbije Ivanom Jovanović, prisustvovati izvlačenju imena pobednika, mališana koji su tokom Igara ove godine učestvovali u glasanju za najboljeg srpskog fudbalera.

Tokom sva tri dana u Hali 1 biće i poznata maskota SIM, lavić Viktor.

Sve u svemu, predstoje tri dana puna sportskih aktivnosti, a ulaz će biti besplatan za sve, sva tri dana.
Foto: Sportske igre mladih

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: