Marković ispraznio kasu Liverpula – 373.286 evra po utakmici

Srpski fudbaler Lazar Marković jedan je od najvećih promašaja Liverpula u ovoj deceniji.

Izvor: B92

Sreda, 21.11.2018.

19:00

Marković ispraznio kasu Liverpula – 373.286 evra po utakmici
Photo by Michael Regan/Getty Images

Marković se fudbalskoj javnosti predstavio odličnim igrama za Partizan, odakle je u leto 2013. godine prešao u Benfiku.

Za lisabonskog velikana je na 26 utakmica postigao 5 golova i samo godinu dana kasnije potpisao za Liverpul u transferu vrednom 25 miliona evra.

Međutim, iako se očekivalo da nastavi da napreduje u "Redsima", desilo se potpuno suprotno – odigrao je samo 34 utakmice i bio strelac dva puta, a po dolasku Jirgena Klopa na mesto menadžera, selio se na pozajmice u Fenerbahče, Sporting Lisabon, Hal i Anderleht.

Engleski mediji izvukli su podatak da je 24-godišnji fudbaler, pošto mu je propao transfer u Belgiju, za prvi tim Liverpula poslednji put igrao pre 1.299 dana, a da je za to vreme zaradio ogroman novac.

"Markec" je do sada zaradio 12,4 miliona evropskih novčanica na "Enfildu", odnosno 373.286 evra po utakmici za Liverpul, što samo potvrđuje kakvu je grešku napravila uprava kluba.

Izvesno je da će već u četvrtak taj broj biti okruglo 1.300, kao i da će Lazar na kraju sezone napustiti klub kada mu istekne ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: