Vlahović raspoložen – mlada reprezentacija ubedljiva protiv Poljske

Omladinska reprezentacija Srbije (U19) izborila je plasman u elit rundu kvalifikacija za plasman na EP koje se iduće godine održava u Jermeniji (14-27.jul).

Izvor: PT

Utorak, 20.11.2018.

17:14

Vlahović raspoložen – mlada reprezentacija ubedljiva protiv Poljske
Foto: FSS

Na turniru u Severnoj Irskoj, posle remija u prvom meču sa Kazahstanom (2:2) i pobede protiv domaćina (3:1) izabranici selektora Nenada Sakića deklasirali su Poljsku 4:1(2:1) i tako kao prvi iz grupe plasirali se u završni krug kvalifikacija koji se održava u martu 2019. godine.

Srbija je dominirala tokom celog meča, bila daleko kvalitetniji rival a do izražaja je došao jak karakter naših momaka. I pored činjenice da nam je i praktično bod bio dovoljan za plasman u narednu rundu kvalifikacija, selektor Nenad Sakić nije želeo da kalkuliše

Vlahović i drugovi su od prvog trenutka kontrolisali igru, imali veći posed, stvarali prilike i ono što je najvažnije, bili veoma uspešni u realizaciji.

Nema sumnje da ova generacija sa mnogo optimizma očekuje rivale u elit rundi kvalifikacija, jer jedan broj igrača već nastupa standardno i u seniorskoj konkurenciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: