Mbape: Nejmar se smejao snimku njegovog "sukoba" sa Kavanijem

Kilijan Mbape kaže da između Edinsona Kavanija i Nejmara nema loših osećanja posle njihovog "okršaja" na prijateljskom meču Brazil - Urugvaj.

Izvor: Z.K.

Utorak, 20.11.2018.

09:37

Mbape: Nejmar se smejao snimku njegovog
Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Napadač Pari Sen Žermena osvrnuo se na nedavni susret u kojem je Brazil slavio golom Nejmara sa 1:0 i u kojem je viđen zanimljiv duel za loptu između Kavanija i strelca gola.

Nejmar je u jednom napadu dobio po nogama od strane Kavanija i onda je u svom stilu, pomalo teatralno pao. Kavaniju je sudija Kreg Poson pokazao žuti karton.

Tom prilikom napadal Urugvaja je prišao Nejmaru koji je ležao na zemlji, nešto mu je prigovorio, ali mu je pružio ruku da ga podigne.

Kilijan Mbape je priznao da nije odoleo da snimak te situacije preko aplikacije "What's App" pošalje Nejmaru.

"Edinson je uvek naoštren za igru, tako da njemu ne treba dodatna motivacija. On je sjajan igrač i mnogo doprinosi našoj igri. Nejmaru sam poslao snimak njihovog duela i on se samo nasmejao. Nije tu bilo ničega, običan duel u kojem su momci igrali za svoje reprezentacije. Obojica su dali sve od sebe, a kada idete na loptu, normalno je i da dođe do kontakta. To je sve. Neće ih to sprečiti da zajedno raduju golovima za Pari Sen Žermen", rekao je Mbape.

Kavani je takođe rekao da je između njega i Nejmara sve u redu.

"Dešavaju se razne stvari na terenu koje podižu temperaturu. Posle meča smo pričali, sve je u najboljem redu", rekao je Urugvajac.

Nejmar se takođe osvrnuo na pomenuti duel za loptu.

"Šta mi je Kavani rekao? Ništa. Ili to, ili ja nisam čuo šta je rekao", poručio je Nejmar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: