Tumbaković: Neka bude na "Marakani" kao sa Partizanom

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković je priznao da bi protiv Srbije više voleo da se igra na stadionu Partizana, ali i da je bolje prolazio u komšiluku.

Izvor: B92

Petak, 16.11.2018.

20:01

Tumbaković: Neka bude na
Foto: Starsport

Srbija je u okktobru bila bolja u Podgorici u meču Lige nacija, sada bi pobeda "orlova" značila veliki korak ka osvajanju prvog mesta u grupi.

Ipak, Tumbaković kaže da Crna Gora ima svoju računicu i da se nada uspehu.

"Ovde sam bio 18 puta i uglavnom smo pobeđivali, osvajali Kup. Uvek mi je drago kad dođem ovde i napravimo dobar rezultat. Iskreno, više sam voleo da igram na Partizanovom stadionu, ali eto, bolje sam rezultatski prolazio ovde. Ovde ćemo se truditi, bez obzira što smo oslabljeni, da damo sve od sebe, a neka pobedi bolji. Nadam se da ćemo uskoro biti kompletni i otići na neko veliko takmičenje", rekao je Tumbaković

Svestan je da Srbija ima jači tim i da je favorit.

"Gotova cela ekipa Srbije je bila na Mundijalu. Imaju veću selekciju i kad nekog nema tu su dobre zamene. Poseban pečat daće Kolarov i Matić ili još neko ko nije igrao u Podgorici".

Dodao je i da očekuje da atmosfera na stadionu bude maksimalno korektna.

"Očekujem bratsko-sportsku atmosferu, a ko će imati prednost na tribinama ovde je neizvesno, kako u Podgorici ima mnogo Srba, tako i u Beogradu ima mnogo Crnogorca".

Bivši igrač Crvene zvezde, Marko Vešović, vraća se posle nekoliko godina na stadion "Rajko Mitić".

"Željni smo i motivisani, da ispravimo sliku iz prve utakmice, mislim da smo previše respektovali rivala i verujem da će ovog puta biti mnogo bolje, iako opet nismo kompletni. Verujemo u podvig, sigurno nismo došli ovde da se predamo", poručio je Vešović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: