De Hea platio ceh, Kepa na golu Španije

Selektor Španije Luis Enrike po svemu sudeći izvršiće bitnu promenu u sastavu ekipe, i to na poziciji golmana.

Izvor: Z.K.

Petak, 16.11.2018.

19:34

De Hea platio ceh, Kepa na golu Španije
Photo by Stu Forster/Getty Images

Posle poraza od Hrvatske od 3:2 ceh će platiti golman Mančester junajteda David de Hea.

Jedan od najboljih svetskih golmana nije u formi i već drugi put mu se dogodilo da primi tri gola na utakmici reprezentacije. Slabo je branio i na Mundijalu u Rusiji pa je to šansa za druge.

Kako prenosi list "As", selektor Enrike više ne može da gleda kroz prste nekadašnjem golmanu Atletika, koji je protiv Hrvatske ponovo primio kiks gol. List navodi da je Enrike rekako De Hei da više nema njegovu maksimalnu podršku i da mora da ukaže šansu i drugima.

Tako će najverovatnije profitirati mladi golman Čelsija, Kepa Arizabalaga. On će stati između stativa na utakmici sa Bosnom i Hercegovinom koja se igra u nedelju 18. novembra od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: