Stojiljković: Ne želim da odmaram, nego da igram

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Stojiljković rekao je da nema preveliku želju da se odmara, da se uželeo igre i da s nestrpljenjem očekuje nove utakmice.

Izvor: B92

Sreda, 14.11.2018.

20:37

Stojiljković: Ne želim da odmaram, nego da igram
Foto: StarSport

Fudbaleri Zvezde su u poslednjem kolu Superlige Srbije pobedili Dinamo sa 3:0, a novu pobedu nad Vranjancima trećim ovosezonskim golom najavio je Nikola Stojiljković.

"Golovi su važni, posebno napadačima, ali više od svega me raduje što sam u Surdulici (protiv Dinama) odigrao svih 90 minuta, prvi put od dolaska u Ljutice Bogdana", rekao je Stojiljković za klupski sajt.

Napadač koji je ovog leta zadužio crveno-beli dres tim golom je potvrdio da je turbulentni period prouzrokovan povredama iza njega.

"Sledi pauza, idealna prilika da se pripremimo za niz obaveza koji nam predstoji u završnici polusezone. Ipak, lično nemam preveliku želju za odmorom, uželeo sam se igre, izazova i s nestrpljenjem očekujem nove utakmice. Brojim dane do duela u Kupu Srbije", rekao je Stojiljković.

Crveno-beli su na utakmici s Dinamom stigli do 60. pogotka, a u svoj doprinos na putu do te brojke dalo je čak 19 strelaca.

"Efikasnost i poduža lista strelaca potvrdjuju kvalitet tima i snagu kolektiva. Ne oslanjamo se na pojedince, a medju nama vlada zdrava konkurencija. Iskreno se nadam da ćemo nastaviti u istom ritmu", rekao je je Stojiljković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: