Anrijev Monako tone sve dublje, het-trik Kavanija za pobedu PSŽ

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su Monako sa 4:0 u 13. kolu Lige 1.

Izvor: PT

Nedelja, 11.11.2018.

23:00

Anrijev Monako tone sve dublje, het-trik Kavanija za pobedu PSŽ
Foto: Getty Images

Izabranici Tomasa Tuhela odigrali su odličan meč u "Kneževini" i veoma lako su došli do sva tri boda i 13. pobede u isto toliko mečeva u domaćem šampionatu.

Tijeri Anri, koji s klupe vodi Monako, ne uspeva da pronađe pravu formulu i njegova ekipa pretrpela je osmi poraz u Ligi 1.

Monako igra očajno, a tim nije uspela da probudi ni smena trenera, pošto Anri nije od početka sezone na čelu "Kneževa".

Utakmicu obeležio je Edinson Kavani koji je postigao het-trik. Urugvajac je bio strelac u četvrtom, jedanaestom i 54. minutu, dok je konačnih 4:0 u 63. postavio Nejmar sa bele tačke.

Borba za titulu u Francuskoj već je u novembru gotova jer PSŽ ima 13 pobeda, gola razliku 45:7 i trinaest bodova više od drugoplasiranog Lila.

Ranije u toku dana Bordo i Kaen su odigrali bez golova, Ren i Nant su takođe podelili bodove (1:1), dok je Marsej savladao Dižon sa 2:0, a reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić nije bio ni na klupi domaćeg sastava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: