Jokić ljut zbog "no homo"? Sa medijima u stilu Grega Popoviča VIDEO

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, po prvi put se obratio medijima posle utakmice sa Memfisom i bio je kratak i jasan.

Izvor: LN

Petak, 09.11.2018.

19:56

Jokić ljut zbog
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Jokić je protiv Memfisa na koš rivala upitio sam jedan šut, onaj za pobedu koji je i promašio.

Nedugo zatim NBA liga je objavila da Jokića kažnjava zbog neprikladnog komentara koji je dao posle utakmice s Čikagom u kojoj je pre opisivanja raspona ruku Vendela Kartera rekao "no homo".

Pretpostavlja se da je Jokić ljut na NBA ligu jer ga je kaznila zbog izjave koja nije imala nikakvu negativnu konotaciju.

Američki mediji su imali dosta pitanja za Nikolu, ali on nije bio raspoložen za priču i odgovarao im je u stilu legendarnog Grega Popoviča – kratko, jednom rečju ili rečenicom, bez ikakvog dopunjavanja.

Na pitanje šta je potrebno da njegov tim uradi kako bi bio bolju u napadu Jokić je odgovorio: "Da više šutiramo", dok je na pitanje da li je o tome razgovarao sa trenerom Majkom Malounom bio još kraći i rekao: "Ne".

Centar Denver Nagetsa nije bio raspoložen za priču sa medijima, ali im se posle nikad kraćeg razgovora zahvalio što su došli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: