Klop o Fulamu: Nisam idiot

Menadžer Liverpula Jirgen Klop upozorio je sve koji očekuju laku utakmicu sa Fulamom da to neće biti slučaj.

Izvor: AK

Petak, 09.11.2018.

14:25

Klop o Fulamu: Nisam idiot
Foto: Getty images

Liverpul traži iskupljenje pred svojim navijačima za šokantan poraz od Crvene zvezde u Ligi šampiona, a upravo je Fulam savršena prilika.

Tim našeg trenera Slaviše Jokanović je posledni u Premijer ligi, u seriji od šest poraza.

"Bio bih idiot, što nekoliko ljudi i misli, ali nisam toliki, da pričam o popravljanju gol razlike pre utakmice. Nisam siguran koliko ste puta gledali Fulam, svih 90 minuta ne samo isečke utakmica. Oni su u čudnoj situaciji, mogu samo da zamislim kako se osećaju. Igraju dobar fudbal, rade dosta dobrih stvari, napravili su mnogo problema Mančester sitiju u Liga kupu, bio je to zaista dobar fudbal", rekao je Klop.

Kristal Palas Luke Milivojevića je u paklenom rasporedu i posle Arsenala i Čelsija igra s Totenhemom. Kvota na dvojku je 1,90, a na duplu šansu 1X 1,89. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kristal Palas - Totenhem.

"Moraćemo da se dobro branimo. Imaju vešte napadače koji dobro igraju. Konačni proizvod, završnica, možda često nije dovoljno dobra, ali postižu golove. S druge strane, dosta i primaju, ali nikad nećeš da ti gol timu kakav je Fulam ako uđeš u meč sa mišlju o davanju golova. Utakmica je veliki izazov za nas, ne smemo zaboraviti u koliko dobroj smo situaciji", dodao je nemački stručnjak.

Liverpul dočekuje Fulam u nedelju od 12 časova po lokalnom vremenu (13h u Srbiji), pa je Klop imao zanimljivu poruku za navijače.

"To je još jedan izazov. Zbog toga pozivam sve ljude koji planiraju da dođu na stadion da legnu ranije u subotu uveče da budu u najboljoj formi u nedelju i pomognu nam. Ako neko očekuje laku utakmicu molim vas da ostanete kod kuće jer neće biti lako. Biće težak posao. Želimo da pokažemo reakciju, ali pravu".
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: