Tomić: Mnogo energije, koncentracije i čvrstine za bodove u Ljubljani

Trener Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je da tim na gostovanju Olimpiji mora da odigra sa mnogo energije ako želi da sačuva maksimalan učinak u ABA ligi.

Izvor: B92

Petak, 09.11.2018.

13:40

Tomić: Mnogo energije, koncentracije i čvrstine za bodove u Ljubljani

Zvezda je jedina u ABA ligi koja još nema poraz, a kvota da će na gostovanju Olimpiji pobediti s više od 12,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpija - Zvezda.

"Sledi nam meč sa vrlo talentovanom ekipom, koja igra sa puno energije. Već smo se sastali sa njima ove sezone u Superkupu i videli da imaju kvalitet. Špan, Mesiček, Lazić, Badžim, dobri stranci poput Džonsa, tu je iskusni centar Begić... Crvena zvezda mora da odigra sa mnogo energije, koncentracije, čvrsto, ako želimo bodove u ovoj utakmici", rekao je Tomić za klupski sajt.

Crveno-beli u Ljubljanu putuju posle poraza na terenu Ulma u Evrokupu, pa će na drugom uzastopnom gostovanju tražiti povratak na pobednički kolosek.

Najbolji Zvezdin pojedinac u Ulmu Ognjen Dobrić ističe da je meč protiv Olimpije od velike važnosti.

"ABA liga je prioritet i to smo više puta naglašavali, kao i da nas očekuje dosta rada kako bismo dostigli maksimum kada je najvažnije. Na tom putu, ovakve utakmice predstavljaju izazov jer je Olimpija dobar tim, sa puno talenta, energije i mladih igrača, ali i nekoliko vrlo iskusnih koje predvode Begić i Bubnić. Očekujemo kvalitetnog protivnika i čvrstu utakmicu", poručuje Dobrić.

Utakmica između Olimpije i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati u hali Stožice.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: