Kreću revanši u Superligi – Zvezda u Surdulici, Radnik u Humskoj

Utakmicama 16. kola predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije, kojim počinje drugi deo šampionata

Izvor: B92

Petak, 09.11.2018.

13:10

Kreću revanši u Superligi – Zvezda u Surdulici, Radnik u Humskoj
Foto: StarSport

Lider i aktuelni šampion Crvena zvezda gostovaće u Surdulici, ekipi Dinama iz Vranja.

Crveno-beli su u utorak na stadionu "Rajko Mitić" upisali prvu istorijsku pobedu za Srbiju u Ligi šampiona i to protiv aktuelnog vicešampiona Evrope – Liverpula.

Posle pobede nad Liverpulom Zvezda igra s Dinamom iz Vranja, a kvota da će slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Dinamo - Crvena zvezda. Ekipa Vladana Milojevića nalazi se u seriji od sedam uzastopnih pobeda u domaćem prvenstvu, a protiv Dinama će u subotu od 15.00 imati priliku da nastavi pohod ka odbrani titule.

Dinamo je poslednji na tabeli Superlige, a poslednju pobedu upisao je 30. septembra na domaćem terenu protiv Mačve.

Drugi krug takmičenja u Superligi počeće u petak kada će drugoplasirani Radnički iz Niša gostovati Proleteru u Novom Sadu, a ta utakmica je na programu od 18h.

Trećeplasirani Partizan će sutra od 13.00 na svom terenu dočekati Radnik iz Surdulice. Crno-beli će pokušati da upišu drugi uzastopni trijumf i revanširaju se Surduličanima za remi u prvom delu šampionata.

Partizan ne bi smeo da ima većih problema sa surduličkim Radnikom kod kuće, a kvota da će slaviti uz ukupno bar tri gola (1&3+) je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Radnik.

Mačva će sutra u istom terminu u Šapcu ugostiti Spartak iz Subotice, dok će Bačka dočekati Voždovac, a Zemun u malom gradskom derbiju izaći na megdan četvrtoplasiranom Čukaričkom.

Mladost će u Lučanima od 16 dočekati Vojvodinu, dok će 16. kolo od 18.00 na Banjici zatvoriti Rad i Napredak.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: